Nieuws

Cursus Paardentaal

paardentaal

Bij Laura van Veldhuisen, genoten 10 deelnemers van de paarden, 
en de uitleg over hoe paarden communiceren en wat mensen daarvan kunnen leren.Hoe paarden subtiel in kleine gebaren of juist brutaal en grover hun eigen plaats en ruimte aangeven,en hoe belangrijk het ook voor mensen is om in contacten en relaties hun grenzen aan te kunnen geven.
Naast theorie was er ook ruimte om dat zelf te oefenen en te ervaren.
Jammer dat het regende, maar de zeer ervaren instructrice wist ook in de ruime stal leuke oefeningen te bedenken.Het is zo,n breed gebied, en het was een tipje van de sluier,maar de deelnemers hebben zeker een leuke en leerzame middag gehad.
Een cursus die zeker een vervolg waard is.

Amsterdam wandeling

Amsterdam2

Zaterdag 23 september een heel geslaagde A,dam wandeling, heerlijk weer met mooie bezienswaardigheden, oa prachtig uitzicht vanaf het dak van het Barbison hotel, de Zeedijk met bijzondere gevelstenen. Na de lunch in de Waag was er gelegenheid de wandeling verder op eigen gelegen te vervolgen.
Een geslaagde excursie met het maximale aantal deelnemers

 

Dit is ons aanbod van ons nieuwe cursusjaar.


bibliotheek

In de bibliotheek in de Breehoek in Scherpenzeel heeft Krek een vitrinekast mogen inrichten.
Hierin is het cursusaanbod voor het komende seizoen te bekijken.

Glasbord schilderen

glasbord schilderen

Het was zo leuk om te doen, de docente Ineke Helsdingen had de workshop heel goed voorbereid, borden, verf, fohns alles lag klaar, iedereen een schortje voor tegen 't kliederen. Ineke legde uit dat het glazenbord op z'n kop moest, om er daarna met verschillende kleuren laag over laag verf op aan te brengen.
Mooie metallickleuren geven een glanzend effect, alle kleuren en motieven kunnen, ieder maakt een eigen, uniek werkstuk, met kwasten of sponsjes, alles kan naar eigen idee.Na 't uit proberen van verschillende kleuren en materialen ging iedereen aan de slag en was het een gezellig geroezemoes, en er werd al snel druk gebruik van de fohns om tussentijds de lagen verf te drogen. Als laatste beschermlaag werd er powertex op gestreken, na 't uitharden, kan de schaal dan tegen een stootje.
Het was hard werken om de schaal op tijd klaar te krijgen, maar het was heel leuk om te doen, en met de resultaten kunnen de deelneemsters heel goed thuis komen.Een leuke en gezellige workshop met mooie resultaten!

..

Cursus
 
Cursus Portrettekenen
Aantal lessen: 4  Meer info...

Aanwijstekst Footer-MeldAan

Cursussen overzicht
Creatief (1 les)
Creatief (meerdere lessen)
Culinair
Educatief
Cultuur en natuur
Talen
Lichaam en geest
Gastenboek
Heeft u een cursus of een culturele activiteit gevolgd? Laat hier een bericht achter, en deel uw ervaringen met andere mensen.
 footer-gastenboek-toelichting
 gastenboek
footer-nawgegevens-icon1
 

footer-nawgegevens-icon2

 

footer-nawgegevens-icon3

Informatie aanvragen

Volg ons op Facebook Facebook