bestuur 2016

Wie zijn wij

 

De stichting KREK in Scherpenzeel is opgericht in september 1976 en stelt zich ten doel een programma aan te bieden met cursussen op creatief- en educatief gebied en culturele activiteiten voor een zo groot mogelijk publiek, dus zowel voor volwassenen als voor kinderen. Een belangrijk nevendoel is het bevorderen van sociale contacten. Het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers. De cursussen c.q. culturele activiteiten worden gegeven door docenten, die een bepaalde vaardigheid of beroepskennis als hobby willen doorgeven aan anderen.

 

Cursussen:

Op een enkele uitzondering na kan een cursus of activiteit alleen doorgaan als er minimaal 8 inschrijvingen zijn. Ook geldt voor elke cursus of activiteit een maximaal aantal deelnemers. Uiterlijk 5 dagen voor de aanvang van een cursus of activiteit wordt bericht gegeven of deze wel dan niet doorgaat.

 

Locatie:

De cursussen en activiteiten worden gegeven in Kulturhus De Breehoek of De Paddenburcht. Laatstgenoemde is het gebouw van de scouting en is eenvoudig bereikbaar vanaf de Marktstraat (rechts langs de Breehoek). Wanneer een cursus of activiteit op een andere locatie plaatsvindt wordt dit bij de cursus vermeld of u wordt hiervan door de cursusbegeleidster op de hoogte gesteld.

 

Begeleiding:

Bij elke cursus of activiteit is tevens de naam en het telefoonnummer (en/of mailadres) van de begeleider vermeld.

 

Aansprakelijkheid:

Deelname aan een cursus of activiteit is geheel voor eigen risico. In geval van lichamelijk letsel kunnen de Stiching Krek (of de medewerkers) niet aansprakelijk worden gesteld. Voor deelname aan yoga of bodyshape is het raadzaam vooraf de huisarts te raadplegen als u niet zeker bent van uw conditie.

 

Schoolvakanties:

Tijdens de schoolvakanties en kerkelijke gedenkdagen gaan de cursussen niet door tenzij er met de docent anders wordt afgesproken.

 

Inschrijvingen:

Inschrijving kan via het inschrijfformulier op deze website, te vinden onder iedere cursus, of via een papieren inschrijfformulier dat met een flyer is verspreid in augustus huis-aan-huis in Scherpenzeel en Renswoude.  Het inschrijfformulier moet volledig worden ingevuld en ondertekend. U geeft dan ook een éénmalige machtiging voor de automatische incasso van het verschuldigde lesgeld. Ons incassant ID is NL65ZZZ410460460000, het kenmerk van uw incasso is jaar/cursusnummer/volgnummer van inschrijving, bijvoorbeeld 2015/306/12.

Om snelle communicatie met de cursusbegeleider en de docent mogelijk te maken is het ook van groot belang dat u uw e-mailadres duidelijk op het formulier invult.

 

Tijdens het seizoen

Wilt u zich in de loop van het seizoen voor een cursus aanmelden, dan dient u eerst even contact via telefoon of mail met de cursusbegeleider op te nemen om te informeren of aanmelding nog mogelijk is. Zo ja, dan kunt u een inschrijfformulier inclusief éénmalige machtiging invullen, ondertekenen en inleveren bij de cursusbegeleider of de penningmeester. Inschrijfformulieren kunnen ook ingevuld worden via deze website. Uw inschrijving dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de cursus bij de begeleider te zijn ingeleverd of te zijn ingestuurd via deze website. De adressen van de bestuursleden vindt u rechts op deze pagina. Wanneer een cursus niet doorgaat worden de betalingsopdrachten uiteraard niet uitgevoerd. In alle gevallen verplicht u zich met uw inschrijving tot betaling van het volledige cursusgeld en wordt in principe geen restitutie verleend. Zijn bij een cursus overige kosten vermeld, dan moeten deze op de eerste les rechtstreeks met de docent worden afgerekend. 

 

Bestuursleden


Siska Nietveld

Voorzitter

tel. 0318-527892


Ria van Holland

Penningmeester

tel. 033-2774163


Netty van Barneveld

Secretaris

tel.033-2589355


Ans Reimus

PR

tel. 0343-481461

 

Serra Dillen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carel van de Pol

tel. 033-2773835

 

Wil van Dam

tel. 033-2773579

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Cursus
 
Cursus Portrettekenen
Aantal lessen: 4  Meer info...

Aanwijstekst Footer-MeldAan

Cursussen overzicht
Creatief (1 les)
Creatief (meerdere lessen)
Culinair
Educatief
Cultuur en natuur
Talen
Lichaam en geest
Gastenboek
Heeft u een cursus of een culturele activiteit gevolgd? Laat hier een bericht achter, en deel uw ervaringen met andere mensen.
 footer-gastenboek-toelichting
 gastenboek
footer-nawgegevens-icon1
 

footer-nawgegevens-icon2

 

footer-nawgegevens-icon3

Informatie aanvragen

Volg ons op Facebook Facebook